Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pustasallad

 
Skriv ut

Jag och många med mig tycker om pustasallad som finns att köpa på burk. Efter att ha läst innehållsförteckningen så har jag kommit fram till en helt egen blandning.

Ingredienser

Instruktioner

Strimla grönsakerna och varva med grovt salt I en skål. Låt stå ett par timmar, Skölj av saltet ordentligt och krama ur grönsakerna. Koka upp lagen och häll över grönsakerna i skålen. Låt svalna och packa sedan grönsakerna i glasburkar. Koka upp lagen igen och häll den varm i burkarna. Sätt på locken genast. Förvara svalt. Klara att ätas efter 2-3 dagar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.