Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Puttes fina cheesecake

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Vaje fest kräver en trevlig avslutning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Krossa kexen. Blanda kex, kokos och smör. Tryck ut blandningen i botten på en form med löstagbar kant, ca 25 cm i diameter.
  3. Blanda färskost, ägg, 1 dl strösocker och citronskal. Fördela bladningen på kakbotten. Grädda mitt i ugnen ca 25 min. Ta ut kakan och stäng av ungsvärmen.
  4. Blanda gräddfil och ½ dl strösocker. Bred blandningen över kakan och låt den stå på eftervärmen i ugnen 5 min. Låt kakan svalna. Ställ den sedan kallt. Garnera med blåbär och citronskal

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.