Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pytt Bellman

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta receptet är jättebra och mycket gott då man har rester kvar i kylen. T ex julskinka eller annat överblivet kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken och bryn den i lite av smöret. Tag upp löken. Skär potatisen i tärningar.
  2. Bryn skinka och potatis i resten av smöret. Krydda. Blanda ner den brynta löken. Späd med vispgrädden.
  3. Låt rätten koka ihop på svag värme. Rör ner sojan och strö över persiljan. Servera med stekta ägg.
  4. Smaskens!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kevinsimone 10 oktober 2009

    Detta måste ju ock-så n gammal "gubbe" klara av. Försöker!!!! Hör av mig om resultatet Janne

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.