Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pytt i Bagdad

(8 kommentarer)  
  • Serverar: 7 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttfärs ,lök ,vitlök,salt & peppar i en stekpanna.
  2. Koka 6 portioner ris
  3. Rör samman grädde,chilisås,creme fraiche samt kryddor. Blanda det med riset & köttfärsen. Häll det i smorda formar. Grädda i 15 min i 250 grader.
  4. Serveras med tex ananas,päron,mandarinklyftor,banab,melon,tomater.

Liknande recept

Kommentarer (8)

  • jennypennys 20 februari 2008

    e en underbar rätt min brors tjej gjorde detta första gången de var underbart men hon hade oxå i nötter. kanon mat

  • miramamman 29 november 2008

    verkligen gott, jag gjorde två varianter en med fullkornsris och en med kokta rotfrukter, och kidsen gillade risrätten men vi vuxna gillade den med rotfrukter bättre. Jag hade ingen chilisås heller så jag tog sötsur sås, rester av taco sås och lite andra kryddor.

  • SussC 21 april 2010

    Blev bjuden på denna rätt av en kompis för några år sen! Supergod! Har sen dess gjort den massvis av gånger! Perfekt kalasmat när det är många gäster!

  • hanna1971 29 augusti 2010

    Uppskattades av hela familjen. Tack för en god recept

  • Gul13 6 december 2010

    Nja. Tyvärr inget vi gör igen.

  • Fran 8 december 2010

    Thx. Enkel vardagsrätt att göra. Uppskattades av min fru och tonårsson.

  • rosatalo 9 september 2012

    Gillas!

  • mrpagge 13 mars 2013

    Mycket gott, jag drog på lite mer av alla kryddor och lite chili, blev kanon!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.