Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pytt i panna med morot

 
  • Serverar: 1-2 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett gott alternativ istället för den vanliga pytten

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och träna upp potatisen och moroten. Hacka löken. Tärna upp eller skiva köttbullar, korv eller kött. Stek potatisen, moroten och löken på ganska svag värme tills den nästa är klar (ca 15-20 minuter) rör om ofta så det inte bränner vid, ha i kryddorna och köttbullar, korv eller köttet. Låt köttet bli varmt.
  2. Serveras med rödbetor och stekt ägg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.