Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pytt på blodpudding och äpple

 
  • Serverar: 1-2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegott för hela familjen! Innan jag blev vegetarian var detta verkligen en favorit.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär blodpuddingen i stavar eller tärningar. Ca 1/2 - 1 cm tjocka. Hetta upp olja i stekpanna. Börja steka blodpuddingen på medelstark värme. Under tiden: Tärna skinka. Skala (ev.) dela och kärna ur äpplena. Skär dem i bitar. Skala och och finhacka löken.
  2. När blodpuddningsbitarna blivit fastare lägg i övriga ingredienser och fräs allt i ytterligare några minuter utan att bränna. Servera pytten med lingonen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.