Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pyttipanna

 
Pyttipanna Pyttipanna Pyttipanna Pyttipanna
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Klassisk husmansrätt med inlagda rödbetor, stekt ägg och HP sås...alltid lika gott och intressant!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär potatis och kött i små tärningar.
  2. Hacka löken. Bryn köttet. Ta upp köttet.
  3. Bryn löken. Ta upp löken. Bryn potatisen.
  4. Lägg sedan i köttet och löken. Rör försiktigt så att inte potatisen mosas. Smaksätt med salt och peppar.
  5. Strö över klippt persilja eller timjan. Servera pyttipannan med stekt ägg, inlagda rödbetor, saltgurka, grönsallad, HP-sås...

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.