Det här är en av mina favoritgratänger när det gäller kyckling. Testa den! Hur god som helst. Vill du ha den lite magrare så byter du bara ut vanlig grädde mot annan.
Instruktioner
- Börja med att koka broccolin till lagom tuggmotstånd. Knaperstek sen baconet, skär det i lagom stora bitar först. Lägg bacon på ett hushållspapper så fettet rinner av.
- Rensa kycklingen och skär i lagom stora bitar. Lägg underst i en gratängform. Krydda med aromat, citronpeppar, svartpeppar och salt. Eller dina favoritkryddor. Men aromat är en krydda som passar perfekt till den här rätten.
- Lägg sen över broccoli och tärnad bacon, häll över gratängosten och sist grädden.
- Gratinera i ugn, 225 grader, cirka 30-40 minuter.
- Servera med potatiskroketter eller potatisklyftor och en god sallad.
Publicerat den
13 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar