Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Quesadillas

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Varm smörgås i ny tappning! Nystekta tortillabröd med läcker fyllning av bladspenat och pizzaost!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina spenaten och pressa ur vattnet.
  2. Hacka spenaten grovt och blanda med Kesella, ost , salt, peppar och muskotnöt till en jämn smet.
  3. Bred ut smeten i ett jämnt lager på hälften av bröden, lämna ca 1 cm kant runt om. Lägg på de resterande tortillabröden och tryck till lite lätt.
  4. Stek dem försiktigt i en torr stekpanna i 3-4 min på varje sida, tills de har fått fin färg och osten har smält. Dela varje rundel i 4-6 delar vid servering.
  5. Tips! Kesellan går utmärkt att byta ut till crème fraiche. Byt gärna ut osten till en annan med mera smak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.