Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Quiche Lorraine

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En verkligt god och mättande paj med potatis

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225°. Kör alla ingredienser till pajdegen i matberedare till en degboll. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, 24 cm i diam. Kyl ca 30 min. Blanda skinka, potatis, purjolök, och ost. Häll blandningen i det ogräddade pajskalet. Blanda ägg, kesella, mjölk, salt och peppar och häll över. Grädda på nedersta falsen ca 40 min. Täck eventuellt över formen mot slutet av gräddningen om pajen börjar få för mycket färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.