Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Quinoa med ädelost och äpple

 
Skriv ut

Mycket gott till Man kan ju ha det till grillat om man vill det

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj quinoan i kokande vatten. Koka den i dubbelt så mycket vatten som quinoa i 12-15 min för vit och röd, och ca 20 min för svart quinoa. Den svarta kan gärna ha varit blötlagd några timmar. Låt stå och häll av vatten om det inte har sugits upp.
  2. Tärna äpplena och ädelosten. Pressa citronsaft över äpplena.
  3. Blanda ner russinen, äpplena, citronsaft och ädelosten i de kokta quinogrynen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.