Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Quinoabiffar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

mmm, dessa biffar från Saltåkvarns kokbok går inte av för hackor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka quinoan enligt beskrivningen på paketet. Blanda ägg, creme fraiche och ströbröd och låt svälla. Lägg i resterande ingredienser och låt smeten svälla ca 5 minuter.
  2. Forma till biffar och stek dem i rapsolja.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • katarina2235 14 februari 2012

    hittade också detta. Några tips om vad man kan äta till? :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.