Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Quinoasallad med bönor

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god och mättande sallad som passar bra att ha med i lunchlådan.

Ingredienser

Instruktioner

Koka Quinoan och bönorna enligt anvisningarna på förpackningen. Blanda olja, vinäger, hackad lök, salt och peppar. Häll det över bönorna, rör om och låt gärna dra en stund. Skär paprika och gurka i bitar och halvera tomaterna och blanda ihop med bönor,ruccola och quinoa. Strö över solrosfrön. Servera med t ex skinka

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • vojmon 21 juni 2008

    Mycket god. åt denna sallad med röda bönor till grillspett. I stället för vinäger och olivolja tog jag raps-linfröolja med citronsmak. Denna sallad blir en av mina favoriter.

  • sofiiia 27 november 2008

    Det här var en mycket god sallad...lätt att lyckas med! Går även att variera. //sofiiia

  • marielotta 8 augusti 2009

    Supergod sallad som jag kommer att göra fler gånger :) Min första bekanstskap med Quinoa. Funderade på om man skulle kunna koka den med en buljongtärning i vattnet för att få lite mer smak. Tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.