Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Quinoasallad med hallon, getost och salta mandlar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ny och nyttig salladsfavorit med quinoa, varm getost, hallon och knapriga mandlar! Hallondressingen blir pricken över i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj quinoan noga i ljummet vatten. Koka den enligt anvisning på förpackningen. Mixa 1 dl hallon med olja, vinäger, vatten, socker, salt och peppar.
  2. Sätt ugnen på 250 grader.
  3. Skär osten i skivor och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga mitt i ugnen tills osten fått fin färg, ca 8 minuter. Grovhacka mandeln. Bryt salladen i bitar.
  4. Lägg quinoan på ett fat och toppa med ost, mandel, sallad och 1 dl hallon. Servera hallondressingen vid sidan om.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.