Sallad med nyttiga quinoagryn, gula russin och en fräsch vitlöksdressing som sätter smak på denna vackra mustiga sallad.
Instruktioner
- Blanda samman dressingen och ställ den i kylen.
Koka quinoan enligt förpackningen.
- Strimla och stek bacon, lägg upp på hushållspapper så att det får rinna av.
- Bena ur kycklingen och dela köttet i bitar.
- Skala och skär löken i tunna klyftor.
- Skölj och lägg rödbetorna i kokande lättsaltat vatten. Koka dem ca 20–40 min. Spola i kallt vatten och ta bort skalet. Dela dem på mitten eller i klyftor.
- Kärna ur och skala avokadon, skär i skivor. Dela tomaterna.
- Skölj salladsbladen och riv lollo rosson i bitar.
- Blanda alla ingredienser till salladen och toppa med solrosskott, russin och nötter.
- Servera dressingen till salladen.
Publicerat den
8 februari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Fantastiskt god lite annorlunda sallad som uppskattades mycket av mina vänner! En härlig blandning mellan salt och sött.