Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rå regnbågstårta

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Frisk och svalkande tårta i regnbågens färger som så många som möjligt kan äta. Inga artificiella färger utan enbart naturens egen färgpalett. Glutenfri. Laktosfri. Äggfri. Rawfood.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kokosbotten: Häll ner kokosflingor, agavesirap, rivet citronskal, citronsaft och kokosolja i en matberedare. Mixa ihop allt. Tryck ner ett ark plastfolie i en springform med löstagbar kant, 20 cm i diameter. Pressa sedan ner kokosbottnen i formen.
  2. Blåbärscheesecake: Blötlägg mandlarna i 8 timmar eller över natten. Mixa mandlar, citronsaft, kokosolja, agavesirap, vaniljessens och blåbär i en matberedare. Du ska få en tokigt blå smet. Häll ner smeten över kokosbottnen. Ställ in i frysen i minst 3 timmar.
  3. Jordgubbssås: Ansa jordgubbarna och mixa till en slät puré med hjälp av en stavmixer. Rör ner chiafröna och låt stå i 10 minuter. Mixa ytterligare en gång så att du får en slät röd sås.
  4. Ta ut cheesecaken ur frysen och häll över jordgubbssåsen. Dekorera med blåbär, melon och färsk mynta för att fullända regnbågsflaggan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.