Frisk och svalkande tårta i regnbågens färger som så många som möjligt kan äta. Inga artificiella färger utan enbart naturens egen färgpalett.
Glutenfri. Laktosfri. Äggfri. Rawfood.
Instruktioner
- Kokosbotten:
Häll ner kokosflingor, agavesirap, rivet citronskal, citronsaft och kokosolja i en matberedare. Mixa ihop allt. Tryck ner ett ark plastfolie i en springform med löstagbar kant, 20 cm i diameter. Pressa sedan ner kokosbottnen i formen.
- Blåbärscheesecake:
Blötlägg mandlarna i 8 timmar eller över natten. Mixa mandlar, citronsaft, kokosolja, agavesirap, vaniljessens och blåbär i en matberedare. Du ska få en tokigt blå smet. Häll ner smeten över kokosbottnen. Ställ in i frysen i minst 3 timmar.
- Jordgubbssås:
Ansa jordgubbarna och mixa till en slät puré med hjälp av en stavmixer. Rör ner chiafröna och låt stå i 10 minuter. Mixa ytterligare en gång så att du får en slät röd sås.
- Ta ut cheesecaken ur frysen och häll över jordgubbssåsen. Dekorera med blåbär, melon och färsk mynta för att fullända regnbågsflaggan.
Publicerat den
11 augusti 2016
Liknande recept
Skriv kommentar