Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarber glass (Hemgjord)

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Hemgjord glass med rabarber eller vilka andra frukter och bär man nu vill ha.

Ingredienser

Instruktioner

Skär rabarbern i tunna skivor. Koka rabarbern i vatten och socker på svag värme under lock tills den är mosig. Låt kallna. Vispa grädden. Blanda äggulor och vaniljsocker. Rör ner äggblandningen och rabarbern i grädden. Kör smeten i din glassmaskin eller häll den i en form och täck med plastfolie. Frys den i minst 3 tim.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.