Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarber med honung

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god sommarefterrätt

Ingredienser

Instruktioner

Skölj rabarberna, skala dem och skär dem i bitar. Lägg dem i en smord ugnssäker form, ringla över honung. Låt rabarberna smälta i ugn vid 200 grader i ca 20 minuter eller tills dom är mjuka. Tag ut den ur ugnen och stö över rivet citronskal. Du kan även tillaga krusbär på samma sätt. Servera iskall vispad grädde eller glass till lycka till !

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.