Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarber med mandelfras

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott, mycket gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva rabarbern och koka den i vatten och socker på svag värme under lock tills den mosar sig. Låt kallna.
  2. Bryn mandel och havregryn i smör- och rapsolja i en stekpanna. Rör i farinsocker och kanel.
  3. Varva rabarber, mandelfras och Kesella i 4 glas eller mindre skålar.
  4. Garnera med jordgubbar. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.