Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarber med mandelmassetäcke

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket uppskattad bjudrätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär rabarbern i 1-2 cm långa bitar.
  2. Blanda socker och potatismjöl och strö det över rabarbern i en ugnssäker form.
  3. Sätt in fatet i 200 grader ugnsvärme ca 10 minuter. Riv mandelmassan och blanda med ägg och matfett. Häll blandningen över rabarbern. Grädda ytterligare 20 minuter.
  4. Servera den ljummen med vispad grädde eller vaniljglss,

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.