Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarber- och citronmarmelad

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott till rostat bröd och scones.

Ingredienser

Instruktioner

Ansa och skiva rabarbern. Borsta och tvätta citronen väl. Skär den i fyra delar på längden och skiva varje del tunt. Koka rabarber, citron och vatten ca 15 min tills citronen är mjuk. Tillsätt syltsockret och koka ytterligare 2-3 min. Häll upp på rena burkar och sätt på lock.. Förvara dem kallt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.