Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarber och jordgubbskaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Rabarber och jordgubbar har alltid varit en härlig smakkombination, likaså denna kaka/paj.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Skär rabarber i bitar och varva med jordgubbar och ca 1 1/2 dl socker i en ugnssäker form. Vispa ihop ägg, 1 dl socker, mjölk och vaniljsocker. Blanda mjöl och bakpulver och blanda ner i smeten. Ringla smeten över bären och grädda kakan i ugnen ca 25 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • elmas 13 juni 2008

    Mycket god, smakar sommar

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.