Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarber- och jordgubbssoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Härligt god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg rabarber, vatten och kanelstång i en kastrull. Koka upp och låt koka i 5 minuter.
  2. Rör ut potaismjölet i vattnet och red av soppan. Ta upp kanelstången.
  3. Mixa jordgubbarna och vispa ner moset i soppan. Kyl. Smaka av med fruktsocker.
  4. Servera gärna en liten kaka eller skorpa till soppan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.