Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarber och jordgubbssorbet

 
Skriv ut

Läskande gott! Laktosfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp ingefära, rabarber skuren i bitar, vatten, socker och honung. Låt koka tills rabarbern mjuknar. Låt kallna, lägg i matberedare och tillsätt tärnade jordgubbar, kör till ett mos.
  2. Häll i en behållare och ställ in i frysen, mixa med stavmixer en gång i timmen några gånger för att sorbeten ska bli fluffig. Eller kör den i en glassmaskin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.