- Serverar: 40 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Lättlagad och god.
Instruktioner
- Sätt på ugnen 225 grader
Smörj och bröa en långpanna 30x40 cm
- Smält fettet. Häll i mjölken och värm den litet.
- Vispa ägg och socker pösigt. tillsätt mjölk och margarin. Rör ner mjölet blandat med bakpulver och vaniljsocker. Häll smeten i formen.
- Fördela rabarberna ovanpå kakan och strö över socker blandat med potatismjöl och kanel.
- Grädda kakan mitt i ugnen ca 15 min. Låt kakan svalna innan du skär den i rutor.
Publicerat den
5 april 2008
Kommentarer
Skriv kommentar
Hej Har nu bakat dessa rabarber-rutor, dom blev mycket goda. Men jag använde endast hälften av blandningen som skulle strös ut ovanpå kakan. Skickar med en bild på resultatet // Eva