Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarber smulpaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

God i all sin enkelhet!

Ingredienser

Instruktioner

Smält matfettet i en kastrull och rör ner socker, vetemjöl och havregryn. Blanda socker och potatismjöl med den skurna rabarbern direkt i formen. Ta den mindre sockermängden till späd rabarber. Fördela smuldegen över fyllningen. Grädda mitt i ugnen, 225 grader 15-20 minuter. Servera med vaniljsås!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Nojjan69 7 september 2013

    Mmmmmmm.... Enkelt att göra samt sååååå gott !! Tack för ett snabbt, bra recept !!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.