Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarber under kokostäcke

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Späd, färsk rabarber smakar sol och sommar.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj rabarbern väl, och skär den i bitar. Blanda socker och potatismjöl. Lägg i rabarbern i blandningen. Rör om ordentligt. Häll i en smord ugnssäker form. Smält smöret i en kastrull och låt det svalna. Vispa ägg och socker poröst. Rör ner kokos och vetemjöl, tillsätt det avsvalnade margarinet. Bred blandningen över rabarbern. Grädda ca 30 minuter. Ugn 175 Serveras ljummen med glass eller vaniljsås

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.