Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarber-, vit choklad- och mandelpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rabarber, vit choklad och mandel - 3 goda överraskningar i en och samma paj!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala rabarbern om det behövs. Dela den i ca 1 cm stora bitar. Lägg i en bunke och blanda med potatismjöl, socker och kanel. Fördela blandningen i en smord pajform eller eldfast form.
  3. Hacka choklad och mandel grovt. Riv mandelmassan. Blanda mandelmassa, smör, mjölmix och vaniljsocker, använd gärna en elvisp. Blanda ner choklad och mandel.
  4. Klicka eller bred ut smeten ovanpå rabarbern. Strö över pärlsocker och grädda i ugnens mitt i ca 20 minuter.
  5. Garnera pajen och servera med vaniljvisp, glass eller vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.