Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberchutney

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegod!!! Gör denna chutney ca 4-5 dagar före den ska ätas.

Ingredienser

Instruktioner

Skär rabarbern i cm-breda skivor. Skala och grovhacka löken. Lägg det i en kastrull och tillsätt socker, kanelstång och vatten. Låt koka på svag värme utan lock i ca 45 min. Smaksätt med sambal oelek och salt. Häll upp på burk och sätt på locket. Låt stå fram tills serveringen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • majamia 21 april 2008

    Hej Det blev väldigt gott men mycket lös, tror inte att det beror på att jag tillsatte 2 msk vinäger det förhöjde smaken. :-) kommer göra om detta igen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.