Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberchutney

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

:)

Ingredienser

Instruktioner

Skala eventuellt rabarbern och skär i mindre bitar. Skala och finhacka lök och vitlök. Skölj, kärna ur och finhacka chilin. Lägg rabarber, lök och chili i en kastrull. Tillsätt honung, vinäger och salt. Låt koka på svag värme ca 20 minuter tills chutneyn tjocknat något. Smaka av med ingefära och häll upp på burkar. Förvara chutneyn i kylskåp. Gott till stekt eller grillat kött eller kyckling.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.