Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberchutney

(4 kommentarer)  
Skriv ut

Pasar bra till grillat, stekt kött, kyckling mm. Gott på rostat bröd och skorpor likaså...

Ingredienser

Instruktioner

Skölj och skär rabarbern i ca 1 - 2 cm bitar. Blanda alla ingredienser i en stor gryta/kastrull. Koka på svag värme i 30 - 60 min tills chutneyn tjocknat. Låt svalna. Häll på rena glasburkar och tillförslut med lock. Förvara kallt i kylskåp.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • lena4 18 maj 2009

    Har du testat receptet, jag undrar vad det är för hållbarhet på denna ? God smak blev det. Men det blev nog för mycket vatten, för den blev lös fast jag kokade den länge.

  • eqqoboy 29 maj 2009

    Såå gott. Tog hälften av vattnet och det blev perfekt. Ska ge bort en burk som morsdags-present.

  • sikaal 23 maj 2010

    Jättegod! :-) Den blev lagom tjock för mig.

  • monkeyface 29 juni 2012

    Jag hade en tråkig paprika i kylen, den rostade jag o tog väck skalet på o sen la jag in den i chutneyn, det blev ett snygt lyft, tog då lite mindre kanel o lite chilli i stället ;-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.