Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberfluff

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mera Allt om Mat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och putsa rabarbern. Skär i små, små bitar. Lägg rabarbern ihop med socker, citronsaft och smör i en kastrull och koka på svag värme ca 8 minuter tills rabarbern mjuknat och kokat sönder. Vispa sönder rabarbern till mos och kyl moset.
  2. Vispa grädden. Blanda moset med grädden och servera fluffet, antingen som det är eller fyll det i mandelformar, petits-chouxer eller rånstrutar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.