Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberglass

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Den är verkligen så god!! En favorit!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka rabarbern i socker och vatten på svag värme under lock tills den mosar sig. Låt kallna.
  2. Vispa grädden. Blanda gulor med vaniljsocker. Rör ner det och rabarbern i vispgrädden.
  3. Häll smeten i en form. Täck med plastfolie. Frys minst 3 timmar.
  4. Doppa formen i varmt vatten och stjälp upp på fat ca 30 minuter före servering (eller ta direkt ur formen). Garnera ev. med bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.