Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberglass på mitt sätt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 4 timmar 15 minuter
Skriv ut

Jätteenkel vårdessert

Ingredienser

Instruktioner

Ansa och skär rabarbern i ½ cm skivor Lägg i kastrull tillsammans med vatten och socker, låt smälta på svag värme. Kyl kastrullen i kallt vatten.Låt rabarbern rinna av. Vispa vaniljsåsen hårt. Rör ner den avsvalnade och avrunna rabarbern försiktigt. Bred ut hälften av smeten i en form med löstagbar botten, cirka 23 cm i diameter. Lägg på marängerna och bred över resten av smeten. Täck med plastfolie och ställ i frysen i minst 4 timmar. Stjälp upp glassen på ett fat, strö över litet färgglatt strössel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.