En succé för både stora och små efterrättsmonster!
253 kalorier per portion
11 g fett
4 g protein
35 g kolhydrater
Instruktioner
- Mixa havrekakor och smör till en smulig pajdeg i matberedare. Klä en kakform med löstagbar kant, 24 cm i diameter med smuldegen en bit upp mot kanterna. Ställ in i frysen.
- Mixa de frysta jordgubbarna med florsocker, rabarbersaft, citronjuice och- skal i en matberedare. Lägg i glassen och mixa till en jämn mjukglass ( i en liten matberedare får du mixa i omgångar)
- Fyll formen med glassmeten, täck med plastfolie och ställ tillbaka i frysen.
Ta fram tårtan en stund före servering och lägg upp på ett tårtfat.
- Snoppa och dela jordgubbarna, häll på saft och marinera en stund.
Dekorera tårtan med jordgubbar och mynta och servera resterande bär till.
Publicerat den
8 april 2010
Liknande recept
Skriv kommentar