Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberkaka

 
Skriv ut

God efterrätt nu när vårens första rabarber närmar sig åtminstone här i söder.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält margarinet. Rör samman alla ingredienserna till en smet. Skölj och skala rabarberna. Skär dem i små bitar och rör der dem i smeten. Häll upp i en smord och bröad form (gärna en stjärn- eller hjärtformad), 1½ l, och grädda i 175 g högst upp i ugnen ca 40 min.
  2. Servera ljummen med vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.