Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Snart dax för den vårliga primören .

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 C
  2. Smält smöret i en kastrull rör i socker, ägg, mjöl, bakpulver.
  3. Bred ut smeten i en smord o bröad form ca 24 cm . Skär rabarbern i tunna bitar, blanda med potatismjölet. Lägg dom ovanpå smeten.
  4. Grovriv mandelmassan och strö över .
  5. Grädda i mitten av ugnen 25-30 min. När kakan svalnat pudra över rikligt med florsocker .

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • monkan1 8 juli 2008

    Hejsan! I morse gjorde jag denna otroligt goda kaka. Och nu i kväll har vi bara lite kvar. Det säger väl en hel del!! Supergod!!! Tack för receptet! I morgon gör jag en till! /Monkan

  • Biniken 26 maj 2012

    Ville kombinera frodigt växande rabarber och mandelmassa som blivit över från semletider och tackar så mycket för detta recept. Toppengod!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.