Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberkaka eller muffins

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 16 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Enkel och god. Går bra att göra både kaka och muffins på. Det går även att stoppa i äppelskivor som man blandat med socker och kanel

Ingredienser

Instruktioner

Skär rabarbern i bitar och blanda med socker och kardemumma. Vispa ägg och socker, blanda i övriga ingredienser. Häll smeten i en smord rund form med avtagbar kant eller i 16 muffinsformar. Stoppa i rabarberna och strö över pärlsocker. Grädda kakan i 175 grader 50-60 minuter. Grädda muffinsen i 200 grader ca 15-17 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • tippitipp 12 juni 2010

    Mycket goda. Jag hoppade över pärlsockret eftersom jag inte är mycket för sött och det blev perfekt.

  • Sivbet 9 september 2010

    Ska det verkligen inte vara något bakpulver i smeten?

  • UllaLindlof 12 juli 2012

    Provade idag att lägga i vinbär och det gick alldeles utmärkt. Ulla

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.