Det är alltid gott med rabarber, i alla de former...
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Vispa smör och socker vitt. Tillsätt äggulorna och mjölet blandat med bakpulver, koriander och salt. Rör ner mjölken.
- Vispa äggvitorna till tjockt fast skum i en ren och torr bunke. Vänd ner i kaksmeten med en slickepott.
- Bred ut smeten i den smorda och bröade formen. Fördela rabarbern över kaksmeten. Strö över kokosflingorna. Grädda kakan i nedre delen av ugnen, 40 minuter.
- Låt kakan svalna och skär den i rutor. Servera kakan med fluffigt vispad Kelda wonderful vanilla (vaniljvisp) eller vaniljglass.
Publicerat den
10 april 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jättegod kaka med en härligt syrlig smak från rabarberna!
Jättegod! Bra kombination med rabarber och kokos.
Undrar bara vad för form till kakan man använder. Rund el. fyrkantig hur stor ungefär?? Hälsningar Miaria