Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberkaka med mandelmassa i långpanna

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 16 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättesmarrigt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker poröst. Smält margarin. Häll i mjöl vaniljsocker och bakpulver, och sist smöret/margarinet i smeten. Rör ihop. Häll i en långpanna. Det ser ut som ett tunt lager men det blir bra. Lägg på rabarber som täcker långpannan. Lägg på mandelspån och strö sist över riven mandelmassa efter önskemål. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 20 min i 175 grader.
  2. Servera med vaniljvisp eller grädde till. Mumsigt!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Lila-76 8 juni 2009

    Jättegod, lätt och snabbgjord rabarberkaka. Mer rabarber på blir det nästa gång. Tack för receptet!

  • Vidia 16 april 2010

    Ett bra recept som även blir supersmarrigt med hallon istället för rabarber!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.