Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberkaka med maräng

 
Skriv ut

Gammaldags kaka, den syrliga marängen balanseras fint av den söta marängen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält margarinet. Blanda i mjölken i margarinet. Vispa äggulor och 1 dl socker. Blanda mjöl och bakpulver. Häll mjöl och bakpulver i äggblandningen. Rör i mjölk-margarin i smeten. Häll smeten i en sockerkaksform med löstagbar botten. Placera ut rabarberbitarna med jämnt mellanrum i kaksmeten.
  2. Grädda 30 minuter i 175 graders ugn.
  3. Bred på marängen och grädda ytterligare 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.