Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberknyten

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rabarber inbakad i "portionsaskar" av smördeg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta fram degplattorna ur paketet en stund innan de skall kavlas.Skölj o skär rabarbern i ca 2 cm långa bitar.Blanda socker,ingefära o potatismjöl med rabarberbitarna.
  2. Kalva ut degplattorna något så att man kan skära varje i två fyrkanter.Lägg i en rågad matsked rabarberblandning på varje fyrkant.Vik upp hörnen o nyp ihop ordentligt över fyllningen.
  3. Grädda i 225 grader ca 15 minuter eller tills bakverken fått fin färg.
  4. Servera dem lätt avsvalnade med vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.