Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberkola

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Det är mycket gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka samtliga ingredienser 15 min tills det tjocknat.
  2. Låt svalna och häll på burkar. F örvara i kyl och värm gärna vid serveringen. (Vaniljen går att byta ut mot en kanelstång eller ½ tsk stött kardemumma).
  3. Tips: Jättegod varm eller kall till glass. Om man vill vara extralyxig rör man ner en smörklick mot slutet av kokningen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.