Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberlikör med kardemumma

 
Skriv ut

Så enkelt och så gott med hemgjorda likörer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Varva rabarber och strösocker i en glasburk med lock.
  2. Häll över vodkan och tillsätt kardemummakärnorna. Skaka om.
  3. Låt stå i 4 veckor och fortsätt att skaka om den då och då.
  4. Spriten silas av och likören filtreras bäst genom ett kaffefilter.
  5. Provsmaka och tillsätt eventuellt mer socker.
  6. Bör lagras i några veckor, mörkt och svalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.