Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarbermarmelad med kanel

(2 kommentarer)  
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegott.

Ingredienser

Instruktioner

Skiva upp rabarberna och lägg i en kastrull. Lägg i kanelstången och låt rabarerna smälta ned på svag värme. Rör. Ta upp kanelstången och häll i syltsocker och koka upp. Häll upp i burkar. Blir ungefär 3 mindre burkar (tacosåsbrk) Kanon gott.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • isa64 22 maj 2009

    Jätteenkel och fantastiskt god marmelad!

  • miramamman 30 januari 2011

    denna liknar den jag gjort men jag hade 1 dl vatten och två kanelstänger på 500 g rabarber och 500 g sylsocker. den funkade lika bra som marmelad som sylt och till dessertost jättegod..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.