Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarbermuffins

 
  • Serverar: 16 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Ett lite annorlunda muffins-recept med rabarber, vit choklad och mandelmassa som jag hittade på jobbet

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa smör och socker till en fluffig kräm. Tillsätt äggen, ett i taget, under fortsatt vispning. Riv ner mandelmassan. Blanda vetemjöl och bakpulver, sikta ner det i smeten genom en sil. Skölj och skär rabarbern i bitar. Finhacka chokladen. Blanda rabarber, choklad och 1 msk råsocker. Vänd ner ca ½ dl i äggsmeten. Fördela smeten i 16 muffinsformar. Toppa med resterande rabarber-chokladhack. Grädda i mitten av ugnen 20-25 minuter. Ta ut och låt muffinsen kallna på galler. Pudra ev över florsocker vid servering.
  2. Ugn 200'

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.