- Serverar: 16 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Ett lite annorlunda muffins-recept med rabarber, vit choklad och mandelmassa som jag hittade på jobbet
Instruktioner
- Vispa smör och socker till en fluffig kräm.
Tillsätt äggen, ett i taget, under fortsatt vispning.
Riv ner mandelmassan.
Blanda vetemjöl och bakpulver, sikta ner det i smeten genom en sil.
Skölj och skär rabarbern i bitar. Finhacka chokladen.
Blanda rabarber, choklad och 1 msk råsocker.
Vänd ner ca ½ dl i äggsmeten.
Fördela smeten i 16 muffinsformar.
Toppa med resterande rabarber-chokladhack.
Grädda i mitten av ugnen 20-25 minuter.
Ta ut och låt muffinsen kallna på galler.
Pudra ev över florsocker vid servering.
- Ugn 200'
Publicerat den
7 maj 2011
Liknande recept
Skriv kommentar