Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberpaj

 
  • Serverar: 5-8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En mkt god och lättbakad paj!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Täck hela botten på en pajform med rabarber. Blanda alla torra ingredienser, tillsätt ägget. Strö över blandningen över rabarbern. Ringla 1 dl smält smör (eller flytande margarin) över pajen.
  2. Gräddas i 175 grader i ca 30-40 minuter.
  3. Serveras med vaniljsås

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.