Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En efterrätt är aldrig fel!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 º.
  2. Blanda rabarber, potatismjöl, kanel och socker i en ugnsform. Blanda gryn, mjöl och socker i en matberedare. Lägg i margarinet, skuret i bitar, och arbeta till en smulig deg. Fördela det över rabarbern.
  3. Grädda i mitten av ugnen 20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • tina62 9 februari 2008

    Mmmmmmmmmmm den var suveränt god. Får nog dubbla pointsen åt mycket.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.