Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberpaj

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En lagom sötsyrlig rabarberpaj. Serveras med vaniljsås eller glass.

Ingredienser

Instruktioner

Smör, socker och mjöl finfördelas till smulor. Smula ner hälften av smuldegen i en smord pajform. Förgrädda botten i 225 grader i 10 minuter. Koka ihop rabarber, honung och socker så att konsistens blir krämliknande. Häll sedan detta över pajbotten. Smula resten av smuldegen över rabarberna. Grädda i ca 10 minuter, tills pajen har fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.