Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

RABARBERPAJ

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Vanlig hedelig rabarberpaj

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda mjöl, bakpulver och socker. Smält smöret och rör ihop till en deg. Tryck ut den i en pajform. Skala och skär rabarbern i bitar. Blanda den med socker, kanel och mjöl. Lägg fyllningen i formen och häll på grädden. Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 minuter. Man kan även använda tunna skivor med äpplen istället för rabarber.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.